Prosedur slimming di salons - efektivitas prosedur shaping awak kosmetik

Marengan koreksi gizi jeung olahraga, prosedur husus pikeun leungitna beurat di salons mawa hasil sarua éféktif. Aya loba di antarana - sababaraha anu aimed ukur dina ngaronjatkeun kaayaan kulit, sedengkeun nu sejenna mangaruhan lapisan gajih. Sagala jinis dicirikeun ku épék sareng kauntungan anu tangtu. Baca langkung seueur ngeunaan prosedur anu paling efektif pikeun leungitna beurat tina inpormasi sareng poto di handap ieu.

Prosedur kosmetik slimming

Sadaya prosedur anu ngamajukeun leungitna beurat dibagi kana kosmetik sareng hardware. Kiwari dimungkinkeun leuwih éféktif dina achieving hasil, tapi maranéhna teu jadi aman, sabab boga angka nu gede ngarupakeun contraindications. Ku sabab kitu, loba awéwé milih pikeun slimming perlakuan kageulisan di salons. Aranjeunna dicirikeun ku pangaruh anu hampang sareng santai. Prosedur ieu ngawengku:

  1. Mandi. Suhu anu luhur ningkatkeun sirkulasi getih, ku kituna nyepetkeun prosés ngaduruk lemak.
  2. Cedar phyto tong. Éta mini sauna. Aimed di nyoplokkeun kaleuwihan cairan, ngurangan penampilan cellulite.
  3. Bungkus sareng masker. Prosedur ieu pisan sarupa unggal lianna. Aranjeunna panas atanapi tiis. Sateuacan sési sorangan, awak digosok teras ditutupan ku produk profésional, anu kalebet aktivator thalasso. Bungkus tindakan dina cellulite, ngaluarkeun zat toksik, nourishes kulit.
  4. Pijat. Sifat kosmetik utamana manual. Jenis séjén nyaéta akupungtur, anu mangaruhan titik-titik aktif khusus awak. Prosedur urut ngahasilkeun pangaruh drainase limfatik - ngaronjatkeun aliran getih, tightening contours awak, sarta ngurangan cellulite.

Prosedur hardware slimming

Milih leungitna beurat hardware, hiji bisa ngaharepkeun pikeun hasil leuwih éféktif, tapi prosedur saperti leuwih mahal batan basajan tina cosmetology. Éta sadayana gaduh cara anu béda pikeun ngalaksanakeun awak. Sababaraha mantuan pikeun ngahontal hasil ngaliwatan arus listrik, batur ngaliwatan tiis. Aya prosedur dumasar kana ultrasound atanapi kaléng khusus anu nyiptakeun vakum. Tina prosedur salon anu paling efektif, ieu tiasa dibédakeun:

  1. Mésotherapy. Ieu diwangun ku bubuka campuran husus zat biologis aktip dina kulit, nu ngagancangkeun prosés ngarecahna gajih.
  2. Cryotherapy. Sesi ieu di salon diwangun ku ngalaan kulit ka tiis lokal (cryoelectrophoresis) atanapi sacara umum (cryosauna).
  3. Terapi ozon. Ieu mangrupikeun prosés ngawanohkeun préparasi tina oksidator ozon anu kuat kana lapisan lemak. Hatur nuhun ka anjeunna, lemak melts di wewengkon masalah.
cryotherapy pikeun leungitna beurat

Pijat elpiji

Prosedur ieu dituduhkeun pikeun cellulite, élastisitas kulit low, busung lapar jeung deposit lemak lokal. Lapisan nu teu dihoyongkeun di wewengkon masalah ieu tightened kalawan rollers husus. Pangaruh vakum didamel di handapeun aranjeunna, kumargi kulitna kneaded. Hasilna, sirkulasi getih dirangsang, métabolisme dina sél ningkat. Pangaruhna bakal katingali sanajan saatos hiji sési. Disarankeun pikeun ngalengkepan 6 di antarana dina total pikeun ngumpulkeun pangaruh.

Pijat LPJI ngan ukur dilakukeun dina jas khusus, anu dianggo sateuacan sési. Éta diwangun ku jaringan endermologis elastis anu ngajamin kabersihan prosedur. Salaku tambahan, jas ngirangan nyeri nalika alat ngageser kana awak, nyegah kulit manjang teuing. Pangaruh kantétan tiasa béda - ti santai ka agrésif, "megatkeun" sél lemak.

Pijat gilinding vakum elpiji

Jinis prosedur salon anu sanés pikeun urut nganggo aparat elpiji nyaéta lipomassage. Hal ieu dilakukeun tanpa jas husus dina kulit muka maké kosmétik anti cellulite jeung minyak husus. Beda antara prosedur nyaéta ngabantosan ngabersihkeun épidermis tina skala horny. Sajaba ti éta, tanpa jas a, leuwih kesang jeung ékstrak kelenjar sebaceous dileupaskeun, i. e. slags jeung racun dileupaskeun leuwih aktip. Ieu sababaraha ciri lipomassage:

  1. Vakum urut boga pangaruh kuat dina karya sistim saraf pusat jeung periferal. Ieu ningkatkeun prosés métabolik.
  2. Mesin urut roller dilengkepan bagian logam anu gampang ngageser dina kulit anu kabuka, khususna minyak.
  3. Nerapkeun formulasi anti cellulite langsung ka kulit mantuan pikeun moisturize kulit.
  4. Nalika urut tanpa jas, spesialis bisa hadé ningali wewengkon masalah jeung parobahanana.

Pijat slimming

Urut ayeuna profésional pikeun leungitna beurat disebut myostimulation. Cangkir nyeuseup khusus - éléktroda - napel dina awak manusa di daérah otot anu langkung ageung. Microcurrents anu fed ngaliwatan aranjeunna, nyieun beban, sarupa jeung nu has pikeun latihan di gim. Ieu ngabalukarkeun otot kontraksi, kukituna wasting kalori (nepi ka 2000 per sési) jeung ngaduruk lemak. Myostimulation boga ongkos luhur, tapi mangrupa salah sahiji anu pang éféktif. Pikeun hasil anu saé, disarankeun ngaliwat 10 sesi. Dilarang nalika kakandungan, dinten kritis sareng tumor.

Program ngawangun awak

Henteu aya jumlah diet atanapi bungkus awak anu bakal ngabantosan anjeun ngaleungitkeun sél gajih. Éta ngan ukur ngirangan, tapi kalayan nutrisi anu teu leres, volumena ningkat deui. Cavitation dipaké pikeun megatkeun mémbran kuat sél lemak jeung miceun eusina. Prinsip operasi program ngawangun awak sapertos kitu sareng liposuction, nalika gajih dipiceun di daérah masalah khusus. Kusabab tindakan aparatur, gelembung ngabentuk dina rohangan antarsélular sél lemak. Lajeng aranjeunna peupeus sarta nyieun gelombang shock. Ieu ngancurkeun sél lemak.

urut aparat pikeun leungitna beurat

Ngaleungitkeun gajih beuteung

Pressotherapy mangrupakeun alternatif modern pikeun urut, sabab ngagantikeun 10 sesi na sakaligus. Anjeun tiasa leungit nepi ka 2-5 cm dina hiji waktu. . Pangaruh prosedur ieu pikeun ngurangan beuteung dumasar kana tekanan nu hiji jalma ngalaman lamun maké jas husus. Hawa nyuntik kana éta kalayan jeda tina 0, 5 dugi ka 2 menit, anu nyababkeun paningkatan sirkulasi getih. Kesan nyaéta anjeun ngagem korsét. Hasilna bakal ngaleungitkeun kaleuwihan cairan sareng leungitna beurat. Pikeun ngahijikeun pangaruhna, perlu ngajalanan kursus 14 sesi kalayan frékuénsi 1 unggal 2 dinten.

Slimming perlakuan SPA

Salons tiasa nawiskeun cara anu pikaresepeun sareng pikaresepeun pikeun leungit beurat. Ieu mangrupikeun perlakuan slimming SPA. Di antarana, wewengkon kayaning wraps, mandi, peels na massages nangtung kaluar. Panungtungan anu paling umum. Pijat tiasa digabungkeun sareng bungkus awak, aromaterapi, peeling. Pilihan manual méré éfék alus, sabab tekanan dirasakeun hadé ku cara ieu, sarta awak relaxes. Tina bungkusna, anu langkung pikaresepeun sareng efektif nyaéta:

  1. Coklat. Rejuvenates, moisturizes kulit, mantuan pikeun ngurangan penampilan mesek jeruk. Sateuacan prosedur di salon, awak dikukus, teras digosok, teras ditutupan ku komposisi coklat.
  2. Bungkus juket laut. Éta henteu kurang populer di kalolobaan salon. Éncér bubuk khusus sareng minyak atsiri ningkatkeun pangaruh prosedur. Awak relaxes sarta dina waktos anu sareng toned.
bungkus slimming coklat

Harga perlakuan slimming di salons

Lamun milih hiji pilihan husus ti luhur, teu kriteria panungtungan nyaéta harga prosedur slimming di salon. Ieu ditangtukeun dumasar kana sababaraha faktor. Biaya gumantung kana kualifikasi spesialis sareng jinis prosedur, tingkat efektivitasna, pajeulitna prosedur sareng alat anu dianggo.