Kumaha carana leungit beurat dina diet 7, 10, 5 atanapi 4 kg dina 7 dinten?

inohong langsing saatos kaleungitan 7 kilogram dina saminggu

Kadang-kadang dina kahirupan awéwé aya kaayaan nalika aya kabutuhan dumadakan ngaleungitkeun lemak awak akumulasi sateuacan, sareng anjeun kedah tetep dina saminggu.

Ieu kajadian nalika di tengah usum salju aya kasempetan pikeun bersantai di basisir Laut Kidul, sareng anjeun hoyong némbongan baju renang terbuka anu pangsaéna. Atanapi urut babaturan sakelas mutuskeun pendak taun-taun saatos sakola sareng kelas sadayana, sareng anjeun leres-leres peryogi ulasan anu saé ti réncang.

Dina kasus-kasus di luhur, hal anu mimiti aya dina pipikiran nyaéta pikeun milari diet anu paling épéktip sareng gancang.

Aya seueur diét anu gancang, sanaos ampir sadayana ekstrim, sareng awéwé anu kuat watekna sareng daék tiasa tahan diét sapertos kitu. Pertimbangkeun pilihan diet anu paling épéktip.

Diét "7 kg dina 7 dinten"

Cara panggancangna ngaleungitkeun beurat nyaéta diét protéin. Henteu disarankeun pikeun ngawatesan panggunaan tuangeun anu ngandung karbohidrat lami teuing, tapi saminggu mangrupikeun waktos anu optimal pikeun nganggo diet protéin.

Menu pikeun diet Jepang "7 kg dina 7 dinten" diwangun ku sababaraha piring di handap ieu:

Dinten ka-1

  • Sasarap. Sacangkir kopi.
  • Dinner. 2 endog + kol salad + jus tomat.
  • Dinner. 250 g lauk kukus.

Dinten ka-2

  • Sasarap. Kopi + croutons rye.
  • Dinner. Lauk pindang + salad kol + jus.
  • Dinner. 100 g daging sapi pindang + kefir low-fat.

Dinten 3

  • Sasarap. Kopi + croutons.
  • Dinner. Zucchini digoréng dina minyak nabati + jus.
  • Dinner. 2 endog + 200 g daging sapi pindang + salad kol.

Dinten ka-4

  • Sasarap. Kopi.
  • Dahar beurang. 15 g kéju + endog + wortel pindang.
  • Dinner. 2 apel.

Dinten 5

  • Sasarap. Wortel pindang sareng jeruk nipis.
  • Dinner. Lauk pindang + jus tomat.
  • Dinner. 2 apel.

Dinten 6

  • Sasarap. Cangkir kopi tanpa gula.
  • Dinner. 500 g hayam pindang + kol sareng salad wortel.
  • Dinner. 2 endog + salat.

Dinten 7

  • Sasarap. Ukur tèh henteu manis.
  • Dinner. 200 g daging sapi pindang + buah (buah jeruk atanapi apel).
  • Dinner. 2 endog + salat.

Upami anjeun ngatur tahan sapertos diet anu henteu saetik pikeun saminggu, maka dimungkinkeun pikeun leungit 7 kg dina diet sapertos kitu dina 7 dinten. Kana kaluarna, napsu bakal turun pisan, sareng bakal tiasa dijaga hasil anu diala.

Diét ekstrim sanésna disebat "Paporit". Diétna diwangun ku produk anu sayogi, sareng masak henteu meryogikeun seueur waktos.

Menu na saderhana pisan:

  • Dinten ka-1. . . Cairan naon waé tanpa watesan, kalebet kaldu daging sareng sayuran sareng kefir.
  • Dinten ka-2. . . Sayuran naon waé dina jumlah anu teu terbatas, teu kaasup kentang. Sayuran tiasa didahar atah, dina salad atanapi nyalira, ogé pindang atanapi dipanggang.
  • Dinten 3. . . Dina dinten ieu, anjeun kedah ngulang asupan cairan, sapertos dina dinten ka-1.
  • Dinten ka-4. . . Buah, langkung resep jeruk musiman atanapi terbatas lokal.
  • Dinten 5. . . Dahareun protéin tinggi. Ieu mangrupikeun daging pindang, kéju pondok, endog, produk susu.
  • Dinten 6. . . Ari nginumna diulang deui sakumaha ka-1 sareng ka-3.
  • Dinten 7. . . Dinten ieu tiasa dianggap salaku jalan kaluar tina diet, janten dina sarapan anjeun kedah tuang 2 endog pindang sareng téh tanpa gula. Buah naon waé cocog salaku sarapan ka-2. Pikeun tuang siang, anjeun tiasa masak kaldu hayam nganggo soba atanapi nasi. Sore snack aya buah deui. Pikeun tuangeun - salad sayuran sareng minyak nabati.

Seueur awéwé nyarios yén aranjeunna turun 7 kg dina 7 dinten kalayan diét ieu.

Kumaha cara turun 10 kg dina saminggu?

beuratna bari kaleungitan beurat dina saminggu ku 7 kilogram

Upami anjeun henteu bahagia sareng inohong anu gemuk anjeun, sareng kaleuwihan beurat diukur ku jumlah anu luar biasa, henteu hésé pikeun gancang turun 10 kg dina diet dina 7 dinten, nganggo produk doméstik anu sayogi sareng gaduh willpower anu cekap.

Sababaraha awéwé, ditilik tina ulasan, nyingkirkeun diet 10 kg dina 7 dinten, tuang ngan hayam daging sapi atanapi sapi kalayan kefir gajih rendah unggal dinten. Kanggo nyiapkeun daging cincang, anjeun kedah ngagiling daging sapi pindang atanapi pangisi hayam ku coét daging.

Unggal 3 jam anjeun kedah nginum 200 ml cai murni, saminggu aya ngan daging cincang kalayan kefir. Hidangan anu pangahirna kedah henteu langkung ti 7 wengi.

Diét nyaéta protéin, ku sabab éta mangrupikeun salah sahiji anu paling mujarab pikeun kaleungitan beurat, tapi henteu tiasa dianggo langkung ti 7 dinten.

Diét "7 dinten - 5 kg"

Dina raraga ngirangan beurat dina tuangeun 5 kg dina 7 dinten, anjeun tiasa nyobian diet anu paling saderhana dumasar kana panggunaan soba. Jang ngalampahkeun ieu, sonten anjeun kedah tuang cai ngagolak kana sagelas soba. Isuk-isuk, bubur soba siap pakai tiasa didahar. Salaku tambahan kana bubur, éta kéngingkeun ngonsumsi kefir rendah gajih atanapi tèh henteu asak, cai bersih sareng hiji apel sapoé.

Anjeun tiasa nyingkirkeun 5 kg per minggu upami anjeun ngan ukur ngahakan buah, sayuran sareng cai.

Diét Perancis nyumbang kana leungitna beurat gancang. 4 kg dina 7 dinten mangrupikeun hasil anu saé saé pikeun diet anu saimbang anu henteu ngalaman tina monoton tina tuang anu dikonsumsi. Awak nampi vitamin, serat, protéin anu diperyogikeun. Diét anu 7 dinten 4 kg dumasarkeun kana ngawatesan karbohidrat.

Menu na terstruktur sapertos kieu:

  • Sasarap. . . Anjeun tiasa ngagolak endog, yoghurt, ham ham, jeruk, téh tanpa gula.
  • Dahar beurang. . . Salad sayuran tina kol, bit, wortel, supa kalayan minyak nabati, sapi pindang atanapi lauk, jus tomat atanapi cai.
  • Dahar peuting.Hayam pindang atanapi kéju Pondok bébas-gajih, jus henteu amis.

Pastikeun ngagunakeun cai dimurnikeun dugi ka 2 liter per dinten sareng olahraga.

Sateuacan milih diét pikeun leungitna beurat gancang, anjeun kedah leres-leres menilai kamampuan awak anjeun. Langkung saé pikeun museurkeun kana pilihan anu tiasa tahan salami saminggu, sahingga dina akhirna anjeun henteu ngan ukur bakal menikmati parobihan anu parobihan, tapi ogé henteu ngarugikeun kasihatan anjeun.