Parentah pikeun panggunaan Keto BodyTone

Parentah pikeun Keto BodyTone

Keto BodyTone capsules gaduh ciri sareng indikasi nyalira pikeun dianggo. Sateuacan mésér, anjeun kedah taliti diajar kumaha leungitna beurat ngalangkungan ketosis. Ieu penting pikeun anu hoyong ngahontal kasuksésan maksimum dina prosés kaleungitan beurat sareng hoyong terang kumaha ngagunakeun ubar ieu.

Kumaha ngagunakeun kapsul

kumaha ngagunakeun kapsul Keto BodyTone

Keto BodyTone capsules kedah dianggo ketat numutkeun pitunjukna. Kursus na lilana 1 bulan. Kapsul kedah dicandak 2 kali sapoé, satengah jam sateuacan tuang. Kapsul kedah dikumbah ku seueur cai. Éta langkung saé dicandak sateuacan tuang siang sareng tuang. Salila période ieu asupan katuangan, kapsul anu paling nyerep. Dina hal ieu, diét kedah diluyukeun pikeun leungitna beurat ngalangkungan ketosis.

Nutrisi Persentase perkiraan dina diét
Lemak 70%
Protéin 25%
Karbohidrat lima%

Kapsul ketosis, indikasi pikeun digunakeun

Kapsul ketosis saé pikeun anu milih ketosis salaku modél penurunan beurat. Nalika diterapkeun, kapsul ngaktipkeun resi énergi tina sél gajih, sahingga aktip ngaduruk aranjeunna. Ieu mastikeun paningkatan produksi awak keton. Dina gilirannana, kaayaan awak dinormalisasi, kaleuwihan beurat bakal ngaleungit sareng napsu bakal turun.

Mimiti, kapsul dimaksudkeun pikeun lalaki sareng awéwé anu kaserang kaleuwihan gajih awak. Dina prosés konsumsi, napsu bakal ngirangan sareng apatis sareng kacapean konstan bakal ngaleungit. Kalayan panggunaan ubar anu saé, kaleuwihan beurat bakal musna sareng prosés pencernaan dina awak bakal normal.

Kontra kanggo panggunaan

Kapsul teu ngagaduhan kontérap pikeun dianggo. Sadaya hatur nuhun kana komposisi alami. Sadaya hatur nuhun kana komponén anu gampang dicerna anu aya dina komposisi ubar, diantarana:

  • Béta-hydroxybutyrate micu ketosis dina awak;
  • Komplek asam sareng vitamin dina kapsul ngabantosan dina ngarecahna sareng asimilasi lemak;
  • Ekstrak pepelakan sareng hérbal ngagaduhan pangaruh antioksidan sareng nganormalisasi pencernaan;
  • Mikronutrién ngabantosan ngajaga tingkat luhur ketosis kontinyu.

Upami ragu, konsultasi sareng dokter. Tapi pelangsing kapsul sapinuhna diuji sareng aman. Éta ngajaga awak tina pamekaran diabetes, tumor sareng panyakit kardiovaskular. Ubarna aman pisan sareng sayogi kanggo dipésér di Indonésia.